Günün Sözü:

Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa, yanlışınız çok demektir.

Günün Eleştirisi:Küçük Sırlar


Başlamadan önce fragmanlarından görüpte bir anlama veremediğim dizi.Sadece ilk bölümüne biraz baktım.Ama hiç beğenmedim.Dizide karakterler,hayatları hepsi bize yabancı.Türk toplumunun her kesimene...

Abartı ve tutarsızlık hat safhada.Türkiye'nin kültürel yapısı ve izleyicisiyle yakından uzaktan bir ilişkisi yok.Apayrı iki gezegendeyiz.Türkiye'nin neresinde öyle bir okul var merak içerisindeyim.Ahlaki olarak uğradığımız erezyonu en üst noktasına taşıyorlar.

Dizinin Türk toplumuna herhangi bir mesajı var mı merak ediyorum.Daha doğrusu ne gibi bir mesaj veriyorlar!?İçki için, uyuşturucu kullanın, dünya sizin etrafınızda dönüyor, sadece sevişin, ...  gibi mesajları olsa gerek.

Kaldı ki diziye iyi yorum yapan birine rastladığım söylenemez.Sizin için internetten dizi hakkında söylenen bazı yorumları derledim:

"Yemin ederim sırlar dünyası daha güzeldir bundan...."

"....yine de kafama yatamıyor, isterlerse aynısını yapsınlar, yatmıyor işte, neden, neden her yabancı diziyi yerliye çevirmek zorundayız? kendi edebiyatımızı dizi yapmamız yetmiyor mu? artık kimse yeni hikaye, yeni senaryo yazmıyor mu? ..."

"Çakma gossip girl. orjinalinin verdiği rahatsızlık yetmiyormuş gibi bir de çakması mı çekicez şimdi?..."

"Henüz başlamayan dizilere önyargılı yaklaşan biri değilimdir ama bu hakikaten berbat... yeter özentiliğiniz."




BlogmaBlogcuk hizmetidir.Kaynak göstermeden kopyalamayınız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder