Günün Sözü:

Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa, yanlışınız çok demektir.

XNetwork Dükkanım: www.borsadaparakazanmak.com

XNetwork'ün bireysel mana da kullanıcıya sağladığı en büyük faydalardan birisi XDükkan uygulaması.XDükkan sayesinde profesyonel bir tasarıma, son derece güçlü genel ve seo ayarlamalarına, ayrıca tamamı seo etkisi göz önünde bulundurularak seçilen binlerce domaine sahip olacaksınız.Bu domainler arasından seçtiğiniz bir tanesiyle siteniz hemen yayına girecek.

XNetwork kullanıcı panelnizden XDükkanınızda yer almasını istediğiniz kategorileri seçtikten sonra XDükkanınıza otomatik olarak makaleler girilmeye başlanacak.XDükkan sahipleri sitelerinin kategorilerini, tasarımını ve belli başlı birkaç özelliğini değiştirebiliyorlar.Bunun dışında her şey otomatik olarak gerçekleşiyor.XDükkan sahiplerinin yapması gereken tek şey sitelerini olabildiğince çok tanıtmak.Şu an XDükkan üzerinden satış yapmaya başlayan üyeler var.

XDükkanım: www.borsadaparakazanmak.com
Fan Page:http://www.facebook.com/pages/Borsada-Para-Kazanmak/231196990253035

XNetwork - Preje X Nedir?

Hem Affiliate Marketing'in hem de Network Marketing'in iç içe olduğu Dünya'da eşi ve benzeri bulunmayan bir XTicaret harikasıdır XNetwork - Proje X.

Binary kazanç modeli üzerine kurulmuş toplam 7 kademeden oluşan 5. ve 7. seviyelerine ulaştığınızda toplam 6000 TL gibi bir para kazanmış olacaksınız.Üstelik bunu yaparken XNetwork'ün size vermiş olduğu XDükkan'ınız dan yani web sitenizden de para kazanabileceksiniz.

XNetwork - Proje X'in kullanıcılarına sağladığı 4 temel hizmet vardır.Bunlar; XDükkan, XAcademy, XMarket ve XClub'dır.
XDükkan, yukarıda bahsettiğimiz sitemize verilen isim.XDükkanlar sayesinde XNetwork - Proje X sanal AVM'ler kuruyor!
XAcademy, XNetwork üyelerini birer profesyonel internet pazarlamacısına çeviren A'dan Z'ye pek çok bilgiyi barındıran videou, canlı anlatımlı, sunumlu bir eğitim platformudur.
XMarket, XNetwork üyelerine özel ürünler, indirimler ve avantajlardan oluşuyor.
XClub ise XNetwork üyeleri arasındaki samimiyeti ve iş birliğini arttırmak aynı zamanda da pek çok sosyal olanaktan daha kolay yararlanmak için oluşturulmuştur.XClub ile Proje X üyeleri toplu tatiller, konser organizasyonları, indirimli uçak biletleri, banka kartları gibi pek çok uygulamadan yararlanacaklar.

XDükkanım www.borsadaparakazanmak.com'a göz atmak için buraya tıklayın.