Günün Sözü:

Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa, yanlışınız çok demektir.

Affiliate Marketing'e Giriş-1

Affiliate Marketing Son Dönemlerin En Popüler Konularından Birisi


Blogumda gezindiyseniz denk gelmişsinizdir. Yeni bir işle uğraşıyorum şu sıralar, Affiliate Marketing.Aslında tam olarak 21. yüzyıla hitabeden bir iş. İnternetten para kazanmak için kullanılan yöntemlerden sadece birisi. Ama benim şimdiye kadar gördüğüm en güzel yöntem. Üstelik uygulayışına göre "0 maliyet" ile para kazanmanız mümkün.Yapmanız gerekense bu konuda yazılmış bir kaç kitap okumak ve bir web sitesine sahip olmak ya da olmamak.Web sitesine sahip olmayabilirsiniz;çünkü sistem tam olarak bu noktada ikiye ayrılıyor.

Teoman Arslan'ın tabiriyle Affiliate Marketing avcı ve çiftçi olarak ikiye ayrılıyor. Aralarında ki farkları
daha sonraki yazılarımda da yeterince açıklamaya çalışacağım. Ama özet olarak avcı yöntemlerde belli bir sermayeyle kısa sürede kazanç elde etmeye; çiftçi yöntemlerde ise ücretli ya da ücretsiz bir web sitesi üzerinden 1-3 ay sonra para kazanmaya başlayabiliyorsunuz.Ancak cebinizden bir kuruş para çıkmıyor.

En basit haliyle sistemin işleyişini şöyle açıklayabiliriz;
Sistem üç temel esasa dayanır; reklam veren, yayıncı ve bu ikisi arasındaki ilişkiyi sağlayacak olan Network site. Yayıncı olarak bize düşense reklam verenin Network siteye verdiği ürünü başkalarına satmayı başarmak ve çok yüksek oranlarda komisyon geliri elde etmek. Öyle çok zor bir işte değil. Eğer kaliteli Affiliate Marketing kitaplarında yazanları gerektiği gibi yaparsanız çok kısa sürede aylık kazancınınız 1000 lira dolaylarına çıkacaktır. Bir yılın sonundaysa artık 3000-5000 bin lira dolaylarında olacağınızdan emin olabilirsiniz.Sistemin en güzel yanıysa uyurken, eğlenirken, koşarken, arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirirken kısacası her ne işle meşgul olursanız olun kazanıyorsunuz.
Affiliate Marketing Sisteminin Çalışma Şeması



Eğer ben bu işi yaparım diyorsanız ki emin olun size önereceğim kitaplar sayesinde bilgisayarın nasıl açıldığını bilmeyenler bile rahatlıkla para kazanabilirler sizde yapabileceğinizden emin olabilirsiniz. En azından bu yazıyı okuyabiliyorsanız bilgisayarında nasıl açıldığını biliyorsunuz demektir :). İşte size bu işe başlarken tavsiye ettiğim kitaplardan birkaçı:

Yukarıda yer alan kitaplar herhangi birisi ama bana sorarsanız tercihiniz CPA Affiliate Marketing-Teobook şeklinde olursa Affiliate Marketing sistemine tam amnasıyla hakim olabilir ve neredeyse tüm kazanç yöntemlerini öğrenirsiniz.Çalışmalarınıza bir an önce başlamanızı tavsiye ederim.Bol kazançlı ve huzurlu günler sizinle olsun :)